Friday, January 30, 2009

Baby Surprise Jacket

Baby surprise jacket
Jeg har lenge lurt på hvordan Elizabeth Zimmermanns Baby Surprise Jacket egentlig var strikket. Nå har jeg endelig kjøpt mønsteret og testa det ut. Det var ganske snedig, og det ble en søt liten jakke.

Thursday, January 29, 2009

Kule knapper

"Jeg er med og konkurrerer om et gavekort fra herlige Snella & PetronellaDuften av erteblomster sin blogg"

Wednesday, January 28, 2009

Orden i kaoset

Jeg er i ryddemodus (muligens fordi mamma er ventet på besøk om en uke). I dag har jeg tatt fatt på strikkepinnene, og nå har alle fått sin faste plass i dette opphenget bak på syromsdøra. Nå som alle pinnene er gravd fram fra kriker og kroker ser jeg at jeg ikke trenger flere pinner i 3,5 og 4,5 ihvertfall.
I've made these pockets for my knitting needles today.

Blåbærtua har gitt meg denne awarden. Jeg takker og bukker og sender den videre til Hanne som er en dyktig digiscrapper.

Thursday, January 22, 2009

Mitt beste IKEA tips

Mitt beste Ikea tips er disse kjekke skoskapene. Bak døra på vaskerommet har jeg en hel vegg med sånne. Der har jeg tupperwarelokk, bruksanvisninger, servietter, lys, bæreposer mm. Det er oversiktlig og lett tilgjengelig slik at alle i familen kan finne det de trenger.

Prisen er upåklagelig. 239,- for 3 stk. Det er mye orden for pengene.

My Ikea favourite are these shoe cabinets. I have wall full of them behind the door in my laundry room. I fill them with plastic bags, candles, tupperware lids etc.



Wednesday, January 21, 2009

Strikkeaward


Jeg har fått denne strikke awarden av Solveig. Tusen takk!
Jeg vil gjerne gi den videre til Muffin fordi hun lager helt fantastiske mønster. Den siste fantastiske kreasjonen fra henne er "feskelæsta".
Og så bil jeg gi den til Marie fordi hun er så kjekk å strikke sammen med. Vi har strikket sammen både på friidrett og afro-disco.
I've been given this knitting award from Solveig. I'd like to pass it on to Muffin because she makes the most fantastic patterns. And to Marie because I like knitting with her.

Monday, January 12, 2009

Ta da!



Min Sylvi kåpe er ferdig. Den er strikket i Topp te Tå fra Gjesdal på pinner nr 7. Det var gøy å strikke, og jeg brukte bare en uke. Mønsteret var godt gjennomarbeidet og lett å følge.
My Sylvi coat is finished. This was a very fun project, and I made the whole thing in one week.




Thursday, January 8, 2009

Kontursag

I dag fyller jeg 29 år igjen, og fra min kjære mann og ungene fikk jeg denne saga. Den skal jeg kose meg med i snekkerboden utover våren.
I'm 29 again today, and DH gave me this saw. I'm looking forward to making stuff with it.

Wednesday, January 7, 2009

Skog

Denne får meg til å tenke på turer i skogen, og på Den Gode Feen som har dilla på fluesopp.
This one makes me think of walks in the woods, and Den Gode Feen who has a thing for Fly Agaric

Tuesday, January 6, 2009

Sommerdrøm

Ute er det verdens tristeste vær. + 1 og regn. Derfor måtte jeg sy noe som kunne minne litt om sommeren. Det ble en liten toalettveske/sminkepung. Den kan kjøpes i butikken min.
The weather is terrible, and I had to make something that reminded me of summer. This little pouch is now for sale in my shop.

Monday, January 5, 2009

Babytepper

I helga fikk jeg endelig litt tid på syrommet igjen. Noen venner fikk en liten gutt rett før jul, og jeg synes det er veldig koselig å kunne gi et vognteppe i presang.
Tekstfarge Når jeg først var i gang laget jeg likegodt to tepper. Det ene er nå til salgs i min nye lille butikk på ETSY.
I finally had some time in my studio this weekend. I've made a crib quilt for a little friend who was born right before Christmas. While I was at it I made one for my new ETSY shop aswell.
Rachel Rabbit inspired me to make this design.