Thursday, February 7, 2008

Disappering 9-patch


I'm hooked on this pattern called Disappering 9-patch. It's such a quick and easy technique. Here's a tutorial. Try It!
I just lov the pink and brown floral print from Moda. I know Emily at Ravenhill does too.

Here are some of the quilts I've made the last year, using this technique.

12 comments:

Monika said...

Heia sol :o)
koselig blogg du har :)
Og mange flotte tepper -
Har lyst til å sy noe lignende når eg kan sy igjen
smil fra monika

Helen in the UK said...

Thanks for visiting my blog. So pleased to see the beautiful quilts you were inspired to make by my DNP tutorial :)

Sølvi said...

Det nyeste rosabrune var bare nydelig - tør jeg spørre hva slags quiltemønster du har brukt på dette?
Det blå på senga er også veldig lekkert.

Mamma Millan said...

vad fint så otroligt duktig du är!!!

Emmeline said...

Heisann superflinke sydame:) Er så imponert over dine vidunderlige tepper. Aller best tror jeg at jeg likte Tricia Guild løsningen din, Du er jo bare helt utrolig...Jeg ser med beundring på de flotte sømmene og mønstrene du har laget med maskinen. Hjemmelagede håndklær må jo være den perfekte gave, skjønner godt at små venner må bli veldig glade for disse--og spesielt små venners mødre:) Ha en god helg og spesielt en god morsdag!

Timotei said...

Så flotte tepper! Har lenge hatt lyst til å prøve meg på den blokken jeg også, må bare bli ferdig med en del andre prosjekter først...Likte VELDIG godt det store sengeteppet ditt i blått og brunt! Det er helt mine farger!

Tonje said...

Heisann,
Så mange fine tepper du har sydd! wow!!! Har hatt lyst til å prøve å sy disappearing 9-patch en stund nå... dette var inspirasjon til å få gjort noe med det.

Ravenhill said...

Ikke rart at jeg likte din brun og rosa teppe så godt! Vi har jammen lingnende smak i farger og stoffer! Det ble så pent i den teppe! Du har vært så flittig å sy masse - bra gjort!

Anonymous said...

Hei fant bloggen din gjennom Sølvi`s. Kjempeflotte tepper du har laget. Har veldig lyst til å prøve meg på den blokken.God helg!

Hulda said...

Flotte sengetepper og tepper. Jeg likte spesielt godt det store sengeteppet i beige, brunt og blått. :) Ha en fin søndag!

marie said...

Nå har jeg tenkt lenge på denne blokken. Fundert på hvordan man klarer å sette sammen uten at man får like ruter ved siden av hverandre. Mulig det er et tegn på for god tid. Hm.

Jeg får tenke mer.

Anonymous said...

Oi for en morsom teknikk! Tak for link til tutorial! Dette må jeg nok prøve ja! utrolig mange fine tepper d har laget! Jeg er kjempeimponert!