Thursday, October 16, 2008

Nye vesker
Jeg har sydd noen nye vesker. Mønsteret ble kjøpt i Birmingham, men det står desverre ikke noe navn på det, så jeg vet ikke hvem som har laget det. Det ble kjøpt på samme butikk som materialpakken til denne dukken.
Det var en ganske snedig modell med en innerpose som snøres sammen.
I've made some bags. The pattern was purchased in Birmingham, but has no name on it. And I can't remember the name of the shop. The kit for this doll came from the same shop. It was a quick and easy bag. I like the drawstring bag that is fastened in the side seams.

4 comments:

Hulda said...

Fine vesker! Smart med den innerposen, så slipper man å miste ut noe, siden det ikke er knapper eller glidelås i den. :)

Liv said...
This comment has been removed by the author.
Liv said...

Så flotte vesker! Og tuuuuuusen takk for at du applikerte på posene for meg, og for det deilige godlukten, den likte jeg!!

GOD HELG!!

Søs

Tante said...

Kjære niese,tante her! Litt av en overraskelse? Du skjønner, jeg har begynt å lære dette, på Kjerstis gamle maskin.Flotte vesker du har laget, og det var den du gav meg og,for tid siden. Det er mange som har beundret den, bl.a. en på sykehuset som ble overbegeistret for den. Artig å se bilder av dere og! Takk for meg for denne gang,kommer sikkert innom senere. Klem fra TANTE!