Wednesday, November 12, 2008

Kalde fingre


Jeg fryser nesten alltid på fingrene. Derfor har jeg strikket meg disse florlette og varme pulsvarmerne. Jeg hadde ikke noe mønster, men hullmønsteret og flettene er hentet fra Anni Designs "Falling in love socks".
Garnet heter Superior og kommer fra Italienske Filatura de Crosa. Det er 70% kashmir og 30% silke. Det var superdrøyt og deilig å ha på pinnene. garnet ble kjøpt på Sofies Garn.
My hands are always cold, so I've knitted these handwarmers. Pattern based on AnniDesigns sock pattern "Falling in love socs". Cashmere and silk yarn from Filatura de Crosa.

10 comments:

Karen Klarbæk said...

Hvor fine.
Jeg har altid gået med lange fingervanter uden fingre (grønt torvs handsker hedder de på dansk)
men dine her er meget mere feminine.

Karen

YarnAddictAnni said...

Flotte pulsvarmere. Garnet ser nydelig ut. Jeg bruker pulsvanter ganske ofte fordi jeg alltid har kalde hender.

Anonymous said...

Fine pulsvarmere,Solveig! Lett, fint garn og helt din farge, synes jeg det ser ut som. Tror det, å være kald på fingrene, ligger til slekta. Fra tante.

Unknown said...

Så nydelig! Det garnet ser så mykt og varm. Liker mønstret du har brukt så godt!
~Emily

Emmeline said...

Jeg sliter med å få ferdig et par tykke labber og syns pinne nr 3 er tynne.... Vel for å si det sånn så er du en KUNSTNER som klarer dette. Imponerende, og lekkert arbeid. Ikke bare er det flortynt garn, men du har jammen santen klart å lage et NYDELIG mønster også.

Må også få takke SÅ mye for varmende ord og støtte. Jeg er utrolig takknemlig for hilsenen du la igjen til meg i dag. Det varmet!

Timotei said...

Å, så fine disse var! Ser så godt og mykt ut det garnet.

HjemmeKoz said...

Hei, og takk for kommentar på bloggen min!

Ja, hvit er min farge:)

Ha en fin helg!

pepperkverna said...

ÅH, de så da bare deilige ut. Nydelig farge. Hege

Emmeline said...

Kjære søte snille og omtenksomme SOL:)

Jeg ble helt rørt da jeg leste kortet og åpnet gaven jeg fikk fra deg i går. Du er bare helt fantastisk på alle måter. Du aner ikke hvor overrasket og fantastisk glad jeg ble. Tusen tusen takk.
Jeg er fremdeles overveldet over at du faktisk også vet AKKURAT hva jeg liker, disse tingene var bare helt PERFEKTE for meg. Ikke minst er du helt fantastisk flink til å sy. Vi har studert disse tingene, og jeg har aldri sett noe så lekkert i hele mitt liv. Det er NYDELIG håndarbeid. Du er kjempeflink og jeg er kjempeglad. Tusen tusen takk igjen. Klesklypehengeren ( regner med at det opprinnelig er det, selv om min svigerinne mener at den er ALT for fin til å ha klesklyper i) har fått plass ved siden av klesskapet mitt. Den passer helt perfekt til fargene på soverommet, og skal romme klemmer og hårspenner. Iallefall inntill jeg finner enda et bedre målområde for denne skjønne hengervesken. Polkadot sminkepungen er allerede tatt i bruk. Helt i GreenGate ånd, den matchet til og med putene og koppene mine. Du er en engel;) Tusen klemmer fra meg

mono said...

Ooooh! Lekre!! =)

*ønske seg*