Wednesday, January 6, 2010

Jeg bare måtte


Egentlig prøver jeg å redusere garnlageret mitt, men da jeg kom over hele 18 nøster med favorittgarnet mitt måtte jeg bare slå til. Perle krepp lages nemlig ikke mere. Det er synd, for det er godt å strikke med og plaggene holder seg fantastisk godt

Nå er jeg i gang med å strikke prøvelapp (noe jeg vanligvis ikke gidder) for å se om det kanskje kan egne seg til denne jakken fra Vogue knitting.


I'm trying to reduce my stash, but I just coudn't walk past this lot of my favourite yarn. It's discontinued a long time ago so I was very happy to find 18 skeins. I'm knitting a sample( I hardly ever bother to) to see if it's suitable for this pattern from Vogue Knitting.

9 comments:

snakkemunn said...

Jeg kjenner meg godt igjen. c,")

Hulda said...

Den jakken var nydelig. Jeg liker så godt slikt rundt mønster. Kjøpte meg en deilig strikkagenser i går på vero moda, høy hals og lange ermer. Deilig i kulda. Tusen takk for julegaven. Det lille bordet skal jeg ha ute til sommeren. :)

Anne Lise said...

Hei og godt nyttår Sol. Hvor i all verden har du fått tak i Perle Krepp fortsatt? Er enig i at det er et veldig godt garn og strikke i. Jakka så veldig fin ut. Lykke til.

Linda said...

Klart man må slå til på slike tilbud! Farmor skryter fælt av dette garnet, har en liten babykjole i dette garnet som jeg brukte da jeg var liten- og den er fremdeles fin!

Karen said...

Ha ha det kender jeg heldigvis ikke det der, at man bare lige "må" have det her også...

Fin farve
Karen

Inga Helene said...

Dette garnet tror jeg ikke jeg har sett siden jeg var lita jente :-)

Takk for gjensynet! Og ja, gode kjøp kan man bare ikke stå over, uansett hvor mange gode forsetter man har :-D

Godt nytt år, forresten

Barbros lille atelier said...

Har full forståelse for at du bare måtte - kjenner veldig godt den følelsen der:-)

Nydelig jakke du har tenkt å strikke.

Klem

Anonymous said...

Gratulerer med dagen i dag 8. januar! Hilsen mamma.

Velkommen til min kreative verden said...

Så morsomt! Jeg kjenner meg igjen. Mye vil ha mere: )

Det er allitd viktig å ha et lager har jeg funnet ut. Det er da plutselig det kan komme nye ideer. Det er igrunn ganske kostbart!