Friday, May 2, 2008

Farmors sommerhus

Vi er så heldige at vi får bruke farmors sommerhus alt vi vil. Det er et gammelt sjarmerende hus. Men gamle sjarmerende hus krever som kjent en del vedlikehold. Den gamle porten har vært moden for utskifting lenge, så derfor har jeg nå laget en ny. Nå mangler bare et par strøk med hvitmaling. Farmor har ikke sett den enda, men jeg tror hun kommer til å bli glad.
My DMIL has a summerhouse that she kindly lets us us whenever we want. It's an old and charming house that needs a lot of work. The old gate was falling apart so I made a new one. It only needs a few coats of paint now.

PS! Hvis jeg ikke hadde vært så utrolig godt fornøyd med det huset jeg bor i så skulle jeg kjøpt dette her: http://www.finn.no/finn/realestate/object?finnkode=13308726&sid=xz6cab8v_Eq569589&pos=null&tot=null

17 comments:

Living White said...

Dette så ut som ett hus med sjel i. Dessuten, det du har funnet på finn var bare utrolig flott. Gamle hus virker litt mer lun enn mange av de nye.

Kom i snakk med en av naboene her for ett par timer siden, veldig hyggelig. Min datter skal få gå tur med hunden dems, så da er man i gang. Noen nordlendinger er ikke alltid så lette. Jeg trodde det tidligere men jeg syns "vi" begynner bli mer og mer sær vi også. Tror det har noe med samfunnet vi lever i desverre, at vi har det altfor travelt til andre enn oss selv.

Du er forresten utrolig flink å lage ting, skulle ønske jeg kunne sånt men jeg tror jeg mangler det genet rett og slett.

Lena said...

Har DU laget den porten??? Jammen er du dyktig! Farmor blir sikkert kjempeglad for det fine hånverket!
Ha en riktig god helg!

Fru Fjeldhammer said...

for en utrolig flott port, gud så fungernem du er!! Flott arbeid!!

Så det er haugesund jeg må flytte til altså for å finne meg et slik flott hus, det var det sjel i altså!!

Klem

Alex said...

Kjempefint hu ...både dere og farmor er heldig.....og det er å flott når familier er å nære :) God helg !!!

Sølvi said...

Hade huset vært næremere her, og jeg hadde en håndtverker som kunen hjelpe meg vedlikeholdet, ja da hadde jeg ikek betenkt meg. "Skjitbillig" var det jo også.
Flott port du har laga ja.

Alex said...

oja !! masse fine lopper hadde de !!

problmet er at de haee for mye sa de !!!

Kunne hatt i mot jeg !!! laget eget loppis vi blogg damer vet du !!!

God helg !!

Hulda said...

Så fin port du har snekra. :) Blir nok enda finere med noen malingsstrøk. Jeg har malt to plantebord i helga, alt blir så mye finere med litt maling, syns jeg. :)

BROCANTE said...

Denne kommer farmor garantert til å like. Veldig fin med detaljer og omtanke. Kjempefin måte å si takk til farmor på.

Anonymous said...

Porten ble kjempefin- som alt du lager.Regner med at du venter ei tid med å male den siden det er impregnerte bord.Myrsnipa.

chatrine said...

Sjarmerende hus ja! Hvite stakittgjerder er så fint!
Huset på finn.no var slett ikke dumt, det kunne jeg også hatt ja;)
Hos meg skal det også gjerde opp etterhvert, må bare gjøre en hel del andre ting i hagen først...
Ønsker deg en kjempefin søndag!
Klem fra chatrine:)

Liv said...

Porten ble kjempefin, jeg blir stadig mer imponert over dine kunstneriske evner! :)

Og huset...STILIG! Du kan få kjøpe det til oss om du har noen millioner som har hopet seg opp ;)

marie said...

Den sveitservillaen var vi på visning i da den ble solgt sist. Da var den ikke pusset opp kan man si. Den er veldig sjarmerende, men for nær veien.

Farmor hus ser hyggelig ut.

Wendy said...

Can't tell what everybody else is saying... what does god helg mean? but wow, beautiful gate, and you made it? Dang girl, you are talented!

borghild said...

Så heldige dere er som får låne sommerhuset når dere vil! Og det er klart farmoren din blir glad for at du har skiftet porten, hvem ville ikke det? Kan tenke meg dere får mange fine sommerdager der, det så skikkelig idyllisk ut! Klem B:-)

Livy said...

Heisann!
Tusen takk for hilsen i bloggen min! Koselig blogg du har også! Så heldig dere er som får bruke dette huset, det er jo nyyydelig! Har du virkelig laget porten selv? Så utrolig flink du er!!!

Ønsker deg en riktig fin helg!
*klem*

Luftslottet said...

Tusen takk Lappesola..h, jeg får vel beholde den en stund;)
Nydelige ting du lager:) Såg du har en lite nettbutikk også, så når kvelden og roen kommer her i huset, så skal jeg ta meg en liten runde:)
Ha en fin dag

Luftslottet said...

Fooresten et utrolig nydelig og koselig hus:)