Thursday, November 25, 2010

Flesk

Årets ladning med flesk er klar for KFUK/KFUM sitt julemarked. Det finner sted på KM huset i Haugesund lørdag 27.11 fra klokka 11.

This soft gelly candy is a Chritmas tradition. I guess the english translation of FLESK would be lard or bacon! I've made a huge batch for the  YMCA/YWCA Christmas fair on Saturday.

9 comments:

Anonymous said...

Yum! Se lekkert ut og siden jeg fikk smaksprøve så kan jeg gå god for at den smake godt! Lykke til med salget!

bentetove said...

Mmm, tror jeg må en tur på KM huset på lørdag ja!

Tammy said...

Sounds yummy! I think everything yummy has lard or bacon in it! One of the traditions my Norwegian grandmother made all the time for us was Lefsa. Now my Dad has carried on the tradition to me. I have two boys and hope they have wives someday that will carry it on!

Liv said...

NAM!! Gleder meg til vi skal lage flesk! Hvilken smak har du på de blå og grønne?? Mint og furunål?? ;)

Lykke til med salget!

Emmeline said...

Halloen Lappesola... Kunne tenkt meg oppskriften, men kanskje den er hemmelig???? Ser FLOTT ut iallefall:)

Barbros lille atelier said...

Å, så deilig! Min bestemor i Haugesund pleide å lage flesk til oss da jeg var liten. Det var noe av det beste jeg visste til jul:-)

Håper du legger oppskriften:-)


Klem

Ingvild said...

såååå fine :) flesket på vårt julemarked forsvant med en gang, så jeg fikk aldri kjøpt til meg selv- må kanskje prøve igjen hos dere!

Malu said...

Håper på oppskrift jeg også.
Det så lekkert ut og jeg er en ordentlig gåttegris :o)

marie said...

Jeg har en pake røde og en gule i skapet. Ungene sikler, men jeg vil spare dem.